Epoxy Specialisten - Din lokale gulvlægger

Epoxygulve

Et traditionelt valg, typisk til virksomheder, har altid været epoxygulve. Epoxygulve er eksempelvis ofte benyttet i kældre, garager, værksteder, bilbranchen og lignende arealer.

Vores kunder siger

5/5

Kun 5 stjernede på Trustpilot

Epoxy specialisten

Mulighederne er mange

Epoxygulve er i stigende grad begyndt at blive mere populært hos private. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os, hvis du ønsker et epoxygulv med stor slidstyrke og lang levetid.

Vi lægger blandt andet epoxygulve i:

  • Kældre
  • Industri
  • Garager
  • Kontorer
  • Privatboliger
  • Udstillingslokaler, heriblandt til bilbranchen

Med et epoxygulv kan du spare mange penge på rengøringen, da denne type gulv er yderst nemt at rengøre. Generelt kræver et epoxygulv ikke den store vedligeholdelse, da det holder sig flot og eksklusivt i adskillige år. Hos Epoxy specialisten hjælper vi dig med at lægge dit nye gulv. 

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Vi har 4 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Fremragende og veludført designgulv fra Epoxy Specialisten

Vi er super tilfredse med det nye designgulv, som vi har fået leveret af Epoxy Specialisten. De har været rigtig gode og lavet et flot stykke arbejde, som vi kommer til at nyde godt af i rigtig mange år. Vi har følt os mødt og forstået under hele forløbet og har fået præcis det..

– Henrik

★★★★★

Jeg havde indhentet forskellige tilbud på epoxy belægning, og fristet af at tage det billigste tilbud, var jeg lidt afventende da Epoxy Specialisten blev bestilt til arbejdet. Søren fra Epoxy Specialisten viste sig dog at være meget jordnær..

– Carsten

★★★★★

Vores håndværkere anbefalede os at tage kontakt til Epoxy Specialisten, som kunne lave opgaven for os. Det er vi så taknemmelig for! De har lavet et kanon flot stykke arbejde, og vi er så glade for at vi valgte jer til at lave vores ny PU gulv…

– Jan Kristoffersen

Bliv klogere på epoxygulv

Hvad er epoxygulv?

Epoxygulv er en populær gulvløsning på grund af dens holdbarhed og slidstyrke. Epoxy er en blanding af 2 komponenter, en harpiks og en hærder. Kombinationen af disse to komponenter giver et blandingsprodukt, som fungerer som meget stærk tokomponent lim. Epoxy bliver brugt som gulvbelægning der består af en hårdfør overflade og skabes ved at påfører flere lag oven på hinanden.

Epoxy gulv kræver meget forberedelse og det ses ofte at der skal bruges specialister inden lægning af epoxy gulv. Overfladen skal jævnes og renses for snavs, støv og skidt. Når overfladen er klargjort, skal der påføres en primer og vente på den tørrer.

Derefter vil epoxyblanding blive fyldt ovenpå. Dette er med til at sikrer epoxy belægningen binder optimalt til underlaget. Alt afhængigt af ønsket om tykkelse og funktion belægges et eller flere lag. Sidste del af processen er en topcoat som er med til at fremhæve en kraftig slidstyrke i gulvet.

BÅDE PRIVAT & ERHVERV

Epoxygulv pris

Vi er stolte af at kunne tilbyde gode priser på epoxygulve, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med vores 30+ års erfaring som specialister i lægning af epoxygulve kan vi sikre dig en holdbar og flot løsning til en pris, der passer til dit budget.

Vores mange års erfaring som specialister i lægning af epoxygulve har givet os mulighed for at effektivisere vores processer og opnå omkostningsbesparelser, som vi kan videregive til vores kunder. Vi har etableret gode relationer med vores leverandører, hvilket giver os mulighed for at opnå de gode priser på materialer og produkter.

Derudover har vi stor fokus på effektivitet og produktivitet i vores arbejde. Vores erfarne team af gulvfolk er specialiseret i at lægge epoxygulve, og de er i stand til at udføre opgaverne hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette hjælper os med at holde vores omkostninger nede, og disse besparelser kommer vores kunder til gode i form af en god pris på epoxygulve.

Gulvfirma på Sjælland

flotte designs

Epoxygulve er ikke kun kendt for deres holdbarhed og kvalitet, men også for deres alsidighed og æstetiske appel. Med et bredt udvalg af forskellige farver og designmuligheder kan du skabe et unikt udseende til dit hjem med epoxygulve. Uanset om du foretrækker en klassisk og elegant stil eller en mere moderne atmosfære, er der en farve og et design, som passer til dine præferencer.

Vores epoxygulve fås i et væld af farver, lige fra neutrale nuancer som grå og beige til mere livlige og intense farver som blå, rød og grøn. Du kan også vælge mellem forskellige mønstre og teksturer, der kan tilføje dybde og karakter til dine gulve. Uanset om du ønsker et ensfarvet gulv eller et marmoreret udseende, er der utallige muligheder for at skabe det perfekte design til dit hjem.

Lad os hjælpe dig med at skabe et rum, der skiller sig ud og imponerer med vores brede udvalg af farver og designmuligheder til epoxygulve.
Kontakt os i dag for at få mere information og starte din rejse mod et smukt og holdbart gulv, der vil vare i mange år fremover.

Epoxy specialisten

Hvorfor vælge Epoxy specialisten?

Hos epoxyspecialisten har vi ikke kun mange års erfaring i epoxygulvbelægning. Vi arbejder hårdt, for at kunne levere resultater af den højeste kvalitet. 

Vi stræber efter at kunne yde en god service til vores kunder og skabe en god kunderelation. Hos os starter vejen til glade kunder med god kommunikation. 

Vi er pålidelige, overholder tidsplanen og sætter stor pris på at kunne give vores kunder en god professionel rådgivning når det kommer til planlægning og valg af gulv.

Tag det første skridt mod dit drømmegulv og kontakt os i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Gulvfirma på Sjælland

Fugefrit gulv

Undgå problemer med fugningen med brug af epoxygulv, hvis du vælger at gå med en anden gulvbelægning, skal der fuges for at holde fugt og vand ude. Vand er en af de værste fjender for bygninger og dens materialer, kun hvis fugningen ikke er gjort helt korrekt kan du få skader som fugt skimmel og korrosion.

Disse skader kan have flere forskellige dårlige konsekvenser over lang tid og kan være dyre at reparerer. Fugning er med til at holde snavs, støv og andet skidt ude.

Med epoxygulv får du helt samme fordele, uden at skulle bruge ekstra ressourcer på at hyre en god fugemand. Uden brug af fuge opnår du mere end bare det praktiske ved det.

Epoxygulve har en lige og glat overflade, som gør det æstetisk tilfredsstillende og elegant at kigge på. Med vores skræddersyet løsninger får du mulighed, for at vælge det design der bedst kan tilfredsstille dig.

Gulvfirma med den rette løsning

Skræddersyet løsninger

Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og at dine behov og ønsker kan variere. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til epoxygulve, der passer perfekt til dine specifikke krav. Uanset om du har brug for et slidstærkt gulv til din garage, et elegant og hygiejnisk gulv til dit køkken eller et stilfuldt og holdbart gulv til dit badeværelse, er vi her for at hjælpe dig.

Vores erfarne team af specialister vil samarbejde tæt med dig for at forstå dine præferencer og behov. Vi vil lytte til dine idéer og give dig professionel rådgivning for at sikre, at du får den perfekte skræddersyede løsning til dit hjem. 

Vores skræddersyede løsninger giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og skabe et rum, der skiller sig ud. 

Kontakt os i dag for at få mere information om vores skræddersyede løsninger til epoxygulve. Vi er klar til at hjælpe dig med at skabe det perfekte gulv, der vil imponere og vare i mange år fremover.

Gulvfirma på Sjælland

Epoxy kræver fagfolk

Det kan virke oplagt i mange tilfælde at tilgå epoxy gulvlægning på egen hånd, men her skal du være ærlig med dine egne egenskaber. Ved særligt epoxygulve kræver det en del arbejde og sikkerhedsforanstaltninger, og her er det altid en god idé at kontakte en erfaren fagmand.

På denne måde undgår du også fejl undervejs i arbejdet, som kan betyde yderligere omkostninger for dig på længere sigt.

Kontakt os for en gratis besigtigelse
For at give dig et så præcist tilbud så muligt, kræver det at vi kommer ud og tilser opgaven. På denne måde er du således også sikret, at den aftalte økonomi og tid forbliver den aftalte. Denne besigtigelse er naturligvis gratis og uforpligtende.

Kontakt os allerede i dag på 61 61 43 50 for at høre mere om vores løsninger i epoxygulve. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi vender dernæst hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

FAQ om epoxygulve

Kan I lave epoxy gulve til industri eller privat?

Vi laver epoxy gulve til både industri og private og vi har stor erfaring inden for epoxy gulve til både industri og private.

Epoxygulv har jo fordele lige meget hvad det skal bruges til, om det er til industrielt brug eller til privaten. Om du ønsker et flot gulv til garagen eller andet derhjemme, eller funktionelt og slidstærkt gulv til industri så er epoxygulv det oplagte valg.

Hvor er epoxygulve mest udbredt?

Epoxygulv ses ofte i kældre, garager, kontorer, showrooms, industrielle værksteder og fabrikker. Epoxygulvet er ekstremt modstandsdygtigt over for dagligt slid og kraftige belastninger. Dette gør det til et oplagt valg for steder, hvor gulvet udsættes for konstant brug og hård behandling, såsom i industrielle værksteder, lagre, fabrikker, Kældre, garager, kontorer og showrooms.

Udover steder med tungt maskineri er det også en ideel løsning til steder hvor man arbejder med kemikalier, vand eller olie. Dette gør det let at rengøre og vedligeholde hygiejne. Her er køkkener og restauranter og køkkener et perfekt sted at gøre brug af epoxygulv.

Hvordan vedligeholder man et epoxygulv?

Epoxygulve er lette at vedligeholde. Regelmæssig fejning og vask med mildt sæbevand er normalt tilstrækkeligt.

Undgå brug af aggressive rengøringsmidler eller skurepulver, som kan beskadige overfladen.

Kan epoxygulve repareres, hvis de bliver beskadiget?

Ja, mindre skader som ridser eller chips kan repareres ved at påføre en ny lag epoxy eller bruge reparationssæt specifikt til epoxygulve. For større skader kan det være nødvendigt at udskifte en del af gulvet.

Hvor lang tid tager det at installere e epoxygulv?
Installationstiden varierer afhængigt af gulvets størrelse og kompleksiteten af arbejdet. Normalt tager det mellem 2-5 dage, inklusive tid til forberedelse, påføring af epoxy og hærdning.
Hvad koster et epoxy gulv?

Hos Epoxyspecialisten forstår vi, at kvalitet og pris går hånd i hånd. Vi er stolte af at kunne tilbyde epoxygulve til gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi kan levere et resultat af høj kvalitet.

Vi tilbyder uforpligtende tilbud, hvor vi vurderer dine forventninger og giver dig et skræddersyet tilbud. På denne måde sikrer vi, at du får en gulvløsning, der opfylder dine behov, både flot og funktionelt.

Få et uforpligtende tilbud