Epoxy Specialisten - Din lokale gulvlægger

Om os

Hos Epoxy Specialisten er vi gulvmænd, som har været i branchen i over 30 år. Vores store erfaring gør os i stand til at varetage opgaver af ethvert omfang. 

Vores kunder siger

5/5

Kun 5 stjernede på Trustpilot

Epoxy specialisten

Om os

Hos os vil du opleve en gulvmand, der altid vil gå det ekstra skridt, som sikrer at du bliver helt tilfreds med resultatet.

Vores store erfaring betyder også at vi ved hvad der skal til for at danne rammerne for et positivt samarbejde, som til sidst ender ud i et skræddersyet resultat.

Vi holder til i Tune, men men vi udfører arbejde på hele Sjælland for både erhverv, privat og offentlige kunder.

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt Epoxy Specialisten allerede i dag, hvis du ønsker et gulv, der kan tilpasses præcist efter dit behov. Vi gør os især i designgulve, og vi er således din foretrukne partner til din virksomheds næste gulvprojekt.

Du kan kontakte os ved at ringe allerede i dag på 61 61 43 50, eller udfylde vores kontaktformular. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Vi har 4 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Fremragende og veludført designgulv fra Epoxy Specialisten

Vi er super tilfredse med det nye designgulv, som vi har fået leveret af Epoxy Specialisten. De har været rigtig gode og lavet et flot stykke arbejde, som vi kommer til at nyde godt af i rigtig mange år. Vi har følt os mødt og forstået under hele forløbet og har fået præcis det..

– Henrik

★★★★★

Jeg havde indhentet forskellige tilbud på epoxy belægning, og fristet af at tage det billigste tilbud, var jeg lidt afventende da Epoxy Specialisten blev bestilt til arbejdet. Søren fra Epoxy Specialisten viste sig dog at være meget jordnær..

– Carsten

★★★★★

Vores håndværkere anbefalede os at tage kontakt til Epoxy Specialisten, som kunne lave opgaven for os. Det er vi så taknemmelig for! De har lavet et kanon flot stykke arbejde, og vi er så glade for at vi valgte jer til at lave vores ny PU gulv…

– Jan Kristoffersen

Torben Roager Nielsen

Indehaver

Martin Nielsen

Gulvlægger