Epoxy Specialisten - Din lokale gulvlægger

Polyurethangulve

Polyurethangulve, som også er kendt som PU gulve, er et yderst slidstærkt gulv, der tåler høj belastning og som holder i mange år. 

Vores kunder siger

5/5

Kun 5 stjernede på Trustpilot

Epoxy specialisten

Polyurethangulve

Polyurethangulve, som også er kendt som PU gulve, er et yderst slidstærkt gulv, der tåler høj belastning og som holder i mange år. Det er derfor typisk et gulv, som mange virksomheder vælger. 

Ud over at gulvet er yderst slidstærkt og holdbart, kræver gulvet ikke nogen fuger. Gulvet er også nemt at rengøre og det er muligt at få monteret gulvet i mange forskellige farver, således at det kan tilpasses din virksomheds visuelle identitet.

Det er dog op til den individuelles behov, da det ikke nødvendigvis kun er virksomheder, der kan gøre brug af PU gulve.

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Vi har 4 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Fremragende og veludført designgulv fra Epoxy Specialisten

Vi er super tilfredse med det nye designgulv, som vi har fået leveret af Epoxy Specialisten. De har været rigtig gode og lavet et flot stykke arbejde, som vi kommer til at nyde godt af i rigtig mange år. Vi har følt os mødt og forstået under hele forløbet og har fået præcis det..

– Henrik

★★★★★

Jeg havde indhentet forskellige tilbud på epoxy belægning, og fristet af at tage det billigste tilbud, var jeg lidt afventende da Epoxy Specialisten blev bestilt til arbejdet. Søren fra Epoxy Specialisten viste sig dog at være meget jordnær..

– Carsten

★★★★★

Vores håndværkere anbefalede os at tage kontakt til Epoxy Specialisten, som kunne lave opgaven for os. Det er vi så taknemmelig for! De har lavet et kanon flot stykke arbejde, og vi er så glade for at vi valgte jer til at lave vores ny PU gulv…

– Jan Kristoffersen

Epoxy specialisten ApS

Et gulv der kræver fagfolk

Det kan virke oplagt i mange tilfælde at tilgå gulvlægning på egen hånd, men her skal du være ærlig med dine egne egenskaber. Ved særligt polyurethangulve kræver det en del arbejde, og her er det altid en god idé at kontakte en erfaren fagmand. 

På denne måde undgår du også fejl undervejs i arbejdet, som kan betyde yderligere omkostninger for dig på længere sigt.

Gulvfirma på Sjælland

Hvor benyttes PU gulve typisk?

Der findes forskellige arealer, hvor polyurethangulve er yderst oplagte. Et godt eksempel er i produktionsvirksomheder eller i lagerarealer, som har behov for en modstandsdygtig overflade.

Derudover kan det også benyttes i private hjem, eksempelvis i køkken, bryggers, garage eller lignende.

Kontakt os for et unikt tilbud
Vil du også være med på moden med et nyt og modstandsdygtigt gulv? Tøv ikke med at kontakte din lokale gulvlægger allerede i dag ved at udfylde vores kontaktformular. Det tager kun 2 minutter.

Vi kommer derefter ud til en gratis besigtigelse, hvor vi tager et kig på området, hvor gulvet skal lægges. Herefter vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på dit nye gulv.

Du er også meget velkommen til at give os et kald på 61 61 43 50 eller udfylde vores kontaktformular, så du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.