Epoxy Specialisten - Din lokale gulvlægger

Kontakt os

Hos Epoxy Specialisten er vi gulvmænd, som har været i branchen i over 30 år. Vores store erfaring gør os i stand til at varetage opgaver af ethvert omfang. 

Vores kunder siger

5/5

Kun 5 stjernede på Trustpilot

Epoxy specialisten

Kontakt os

Kontakt din lokale gulvlægger i dag, hvis du mangler en fagmand med stor erfaring. Vi kan tilgå gulvopgaver af ethvert omfang, og vi har ofte arbejdet som underleverandør i en del af totalentrepriser. 

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Vi har 4 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Fremragende og veludført designgulv fra Epoxy Specialisten

Vi er super tilfredse med det nye designgulv, som vi har fået leveret af Epoxy Specialisten. De har været rigtig gode og lavet et flot stykke arbejde, som vi kommer til at nyde godt af i rigtig mange år. Vi har følt os mødt og forstået under hele forløbet og har fået præcis det..

– Henrik

★★★★★

Jeg havde indhentet forskellige tilbud på epoxy belægning, og fristet af at tage det billigste tilbud, var jeg lidt afventende da Epoxy Specialisten blev bestilt til arbejdet. Søren fra Epoxy Specialisten viste sig dog at være meget jordnær..

– Carsten

★★★★★

Vores håndværkere anbefalede os at tage kontakt til Epoxy Specialisten, som kunne lave opgaven for os. Det er vi så taknemmelig for! De har lavet et kanon flot stykke arbejde, og vi er så glade for at vi valgte jer til at lave vores ny PU gulv…

– Jan Kristoffersen