Epoxy Specialisten - Din lokale gulvlægger

Ucrete gulve

Ucrete gulve er specialfremstillet polyurethangulve, som typisk benyttes til våde og fedtede miljøer. Man kan betegne det som et af de mest solide gulve på markedet, grundet dets yderst modstandsdygtige egenskaber. 

Vores kunder siger

5/5

Kun 5 stjernede på Trustpilot

Epoxy specialisten

Ucrete gulve

Den dag i dag er der fuldt funktionsdygtige ucrete gulve, som blev lagt for over 30 år siden. Denne langtidsholdbare egenskab er gjort muligt grundet gulvets egenskaber, men også grundet at gulvet er utroligt nemt at rengøre og er derfor et naturligt hygiejnisk valg som din virksomheds næste gulv. 

Udover ucrete gulve tilbyder vi også at lægge Purcem gulve. Dette er gulve som er velegnet til områder, der kræver jævnlig og kemikaliebaseret rengøring eller områder der tåler slag samt tung trafik.

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Vi har 4 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Fremragende og veludført designgulv fra Epoxy Specialisten

Vi er super tilfredse med det nye designgulv, som vi har fået leveret af Epoxy Specialisten. De har været rigtig gode og lavet et flot stykke arbejde, som vi kommer til at nyde godt af i rigtig mange år. Vi har følt os mødt og forstået under hele forløbet og har fået præcis det..

– Henrik

★★★★★

Jeg havde indhentet forskellige tilbud på epoxy belægning, og fristet af at tage det billigste tilbud, var jeg lidt afventende da Epoxy Specialisten blev bestilt til arbejdet. Søren fra Epoxy Specialisten viste sig dog at være meget jordnær..

– Carsten

★★★★★

Vores håndværkere anbefalede os at tage kontakt til Epoxy Specialisten, som kunne lave opgaven for os. Det er vi så taknemmelig for! De har lavet et kanon flot stykke arbejde, og vi er så glade for at vi valgte jer til at lave vores ny PU gulv…

– Jan Kristoffersen

Epoxy specialisten ApS

Et hygiejnisk og langtidsholdbart gulv

Med et ucrete gulv, får du et gulv, som varer ved i adskillige år. Dets gode egenskaber betyder, at du ikke behøver at investere i et nyt gulv i mange år frem. Dermed kan du således bruge økonomien til andre ting, som er vigtigt for dig og din virksomhed.

Materialer i højste kvalitet
Hos Epoxy Specialisten går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores gulvløsninger. Vi benytter os udelukkende af ucrete fra anerkendte leverandører, og vores store erfaring gør os i stand til at varetage opgaver af ethvert omfang.

Gulvfirma på Sjælland

Grundig rådgivning

Vi går meget op i at levere et skræddersyet resultat for dig som kunde. Det betyder, at vi altid tilbyder grundig rådgivning baseret på vores store erfaring. Denne rådgivning kan eventuelt være vedrørende gulvets endelige udtryk eller farve.

Derudover står vi også til rådighed, hvis du har spørgsmål til gulvets brug. Eksempelvis om det valgte gulv tåler specifik maskineri eller lignende.

Få et uforpligtende tilbud på Ucrete gulve
Hvis du vil vide mere om vores løsninger inden for ucrete gulve, skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Du kan udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at ringe til os på 61 61 43 50 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste ucrete opgave.