Epoxy Specialisten - Din lokale gulvlægger

Designgulve

Designgulve er det oplagte valg, hvis du eksempelvis som virksomhed ønsker et gulv, der er tilpasset din virksomheds visuelle identitet. 

Vores kunder siger

5/5

Kun 5 stjernede på Trustpilot

Epoxy specialisten

Designgulve

Designgulve er det oplagte valg, hvis du eksempelvis som virksomhed ønsker et gulv, der er tilpasset din virksomheds visuelle identitet. Disse gulve er yderst populære, da de er fugefrie og kræver yderst lav vedligeholdelse. Derudover er disse gulve langtidsholdbare og er på samme tid slidstærke. 

Disse designgulve bliver typisk forbundet med de populære ‘new yorker gulve’. De er blandt de mest populære gulve lige nu. Dette skyldes deres store fleksibilitet samt, at de generelt er en god investering på lang sigt.

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Vi har 4 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Fremragende og veludført designgulv fra Epoxy Specialisten

Vi er super tilfredse med det nye designgulv, som vi har fået leveret af Epoxy Specialisten. De har været rigtig gode og lavet et flot stykke arbejde, som vi kommer til at nyde godt af i rigtig mange år. Vi har følt os mødt og forstået under hele forløbet og har fået præcis det..

– Henrik

★★★★★

Jeg havde indhentet forskellige tilbud på epoxy belægning, og fristet af at tage det billigste tilbud, var jeg lidt afventende da Epoxy Specialisten blev bestilt til arbejdet. Søren fra Epoxy Specialisten viste sig dog at være meget jordnær..

– Carsten

★★★★★

Vores håndværkere anbefalede os at tage kontakt til Epoxy Specialisten, som kunne lave opgaven for os. Det er vi så taknemmelig for! De har lavet et kanon flot stykke arbejde, og vi er så glade for at vi valgte jer til at lave vores ny PU gulv…

– Jan Kristoffersen

Epoxy specialisten ApS

Fordele ved designgulv

Uagtet hvilken type designgulv du vælger, er der en række fordele, der går igen ved alle gulvtyper. Disse fordele er blandt andet:

  • Høj slidstyrke
  • Langtids­holdbart
  • Yderst slidstærkt
  • Stor modstands­dygtighed

Alle disse fordele er generelt de krav, som mange virksomheder sætter for deres gulve, hvis der eksempelvis er tale om tunge ting, der skal transporteres frem og tilbage. Derudover er disse designgulve også med til at give kunder og samarbejdspartnere en idé om, at der er tale om en seriøs virksomhed.

Gulvfirma på Sjælland

Designgulve kræver en fagmand

For at være sikret alle de nævnte fordele kræver det, at du tager kontakt til en erfaren fagmand. Et designgulv bør aldrig tilgås på egen hånd, da der er utroligt mange forholdsregler at tage i mente. Hvis du beslutter selv at tilgå monteringen af et designgulv, kan du risikere, at der forekommer fejl og mangler i det endelige resultat.

Det kan derfor altid godt betale sig at kontakte en fagmand, der har lagt adskillige designgulve. Vi hos Epoxy Specialisten står klar til at lægge dit kommende designergulv. Med vores 30 års erfaring, kan vi udføre selv de mest krævende opgaver til yderst perfektion.

Kontakt os allerede i dag
Lad os hjælpe dig med at realisere din nye gulvdrøm ved at kontakte os allerede i dag. Du kan udfylde vores kontaktformular, eller du kan sende os en mail på info@epoxyspecialisten.com. Vi vender dernæst hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel. Du kan også kontakte os på 61 61 43 50 eller via vores kontaktformular, hvor vi så kan tage en snak om dine ønsker.