Epoxy Specialisten - Din lokale gulvlægger

Polyurethangulve

Polyurethangulve, som også er kendt som PU gulve, er et yderst slidstærkt gulv, der tåler høj belastning og som holder i mange år. 

Vores kunder siger

5/5

Kun 5 stjernede på Trustpilot

Epoxy specialisten

Hvad er Polyurethangulve?

Polyurethangulve, som også er kendt som PU gulve, er et yderst slidstærkt gulv, der tåler høj belastning og som holder i mange år. Det er derfor typisk et gulv, som mange virksomheder vælger. 

Ud over at gulvet er yderst slidstærkt og holdbart, kræver gulvet ikke nogen fuger. Gulvet er også nemt at rengøre og det er muligt at få monteret gulvet i mange forskellige farver, således at det kan tilpasses din virksomheds visuelle identitet.

Det er dog op til den individuelles behov, da det ikke nødvendigvis kun er virksomheder, der kan gøre brug af PU gulve.

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Vi har 4 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Fremragende og veludført designgulv fra Epoxy Specialisten

Vi er super tilfredse med det nye designgulv, som vi har fået leveret af Epoxy Specialisten. De har været rigtig gode og lavet et flot stykke arbejde, som vi kommer til at nyde godt af i rigtig mange år. Vi har følt os mødt og forstået under hele forløbet og har fået præcis det..

– Henrik

★★★★★

Jeg havde indhentet forskellige tilbud på epoxy belægning, og fristet af at tage det billigste tilbud, var jeg lidt afventende da Epoxy Specialisten blev bestilt til arbejdet. Søren fra Epoxy Specialisten viste sig dog at være meget jordnær..

– Carsten

★★★★★

Vores håndværkere anbefalede os at tage kontakt til Epoxy Specialisten, som kunne lave opgaven for os. Det er vi så taknemmelig for! De har lavet et kanon flot stykke arbejde, og vi er så glade for at vi valgte jer til at lave vores ny PU gulv…

– Jan Kristoffersen

Gulvfirma på Sjælland

Hvorfor vælge polyurethangulve?

Når du vælger polyurethangulve, investerer du i en gulvbelægning, der kombinerer æstetik og funktionalitet på en enestående måde. Polyurethangulve er kendt for deres slidstyrke og holdbarhed, hvilket gør dem ideelle til både private hjem og erhvervslokaler. 

De er modstandsdygtige over for ridser, kemikalier og pletter, hvilket sikrer, at dit gulv forbliver smukt og funktionelt i mange år.

Derudover er polyurethangulve lette at rengøre og vedligeholde, hvilket sparer dig tid og besvær i hverdagen, takket være deres fugefrit design og høje komfort. 

Med et bredt udvalg af farver og finishmuligheder kan du tilpasse gulvet til din personlige stil og indretning. Vælg polyurethangulve for at få en langtidsholdbar og æstetisk løsning, der opfylder alle dine behov.

Gulvfirma på Sjælland

Langtidsholdbare resultater

En af de mest overbevisende grunde til at vælge polyurethangulve er deres langtidsholdbare resultater. Med over 30 års erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at levere gulve, der kan modstå slid i mange år.

Polyurethangulve er designet til at være ekstremt slidstærke og modstandsdygtige over for daglig slitage, hvilket gør dem til et ideelt valg for produktionsvirksomheder eller i lagerarealer, som har behov for en modstandsdygtig overflade.

Derudover kan det også benyttes i private hjem, eksempelvis i køkken, bryggers, garage eller lignende.

Deres evne til at bevare deres udseende og funktionalitet over tid betyder, at du får en investering, der betaler sig selv tilbage mange gange.

Vores ekspertise og brug af materialer af højeste kvalitet sikrer, at du får et gulv, der ikke kun ser godt ud, men også holder i mange år fremover.

Gulvfirma på Sjælland

Materialer af højeste kvalitet

Hos Epoxy Specialisten går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer, vi bruger, herunder polyuretan. Vi ved, at et gulv kun er så godt som de materialer, det er lavet af, og derfor anvender vi kun polyurethan af højeste kvalitet i vores gulvbelægninger.

Dette sikrer ikke kun en smuk finish, men også en holdbarhed, der kan modstå selv de mest krævende forhold. Vores materialer er nøje udvalgt for deres styrke, fleksibilitet og modstandsdygtighed overfor slid i mange år ud i fremtiden.
Ved at vælge vores polyurethangulve får du en løsning, der kombinerer æstetik og funktionalitet på en måde, der overgår dine forventninger. Stol på os for at levere gulve, der er lige så holdbare som de er smukke.

Få et uforpligtende tilbud

Epoxy specialisten ApS

Et gulv der kræver fagfolk

 

Det kan virke oplagt i mange tilfælde at tilgå gulvlægning på egen hånd, men her skal du være ærlig med dine egne egenskaber. Ved særligt polyurethangulve kræver det en del arbejde, og her er det altid en god idé at kontakte en erfaren fagmand. 

På denne måde undgår du også fejl undervejs i arbejdet, som kan betyde yderligere omkostninger for dig på længere sigt.

Kontakt os for et unikt tilbud
Vil du også være med på moden med et nyt og modstandsdygtigt gulv? Tøv ikke med at kontakte din lokale gulvlægger allerede i dag ved at udfylde vores kontaktformular. Det tager kun 2 minutter.

Vi kommer derefter ud til en gratis besigtigelse, hvor vi tager et kig på området, hvor gulvet skal lægges. Herefter vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på dit nye gulv.

Du er også meget velkommen til at give os et kald på 61 61 43 50 eller udfylde vores kontaktformular, så du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gulvfirma på Sjælland

Vores erfaring og service

Hos Epoxy Specialisten er vores erfaring og service uovertruffen. Med over 30 års erfaring inden for gulvbelægning, herunder polyurethangulve, har vi opbygget en dybdegående viden og ekspertise, der sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder.

Vi arbejder både lokalt og på hele Sjælland, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores tjenester til en bred vifte af kunder, der søger pu-gulve. Vores engagement i at bruge materialer af højeste kvalitet og vores fokus på grundig rådgivning gør os til det foretrukne valg for dem, der ønsker langtidsholdbare og smukke gulve.

Med vores store erfaring inden for polyurethangulve har vi fået etableret os som en førende leverandør af slidstærke gulve. Vores lange historie i branchen betyder, at vi har set og løst et utal af udfordringer, hvilket gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov. Stol på vores mange års erfaring til at levere et polyurethan gulv, der opfylder alle dine krav.

Vores ekspertise inden for polyurethan gulvbelægning sikrer, at vi kan tilbyde langtidsholdbare resultater, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Vi har arbejdet med alt fra små private hjem til store kommercielle projekter, og vores omfattende erfaring gør os i stand til at rådgive dig grundigt og professionelt.

Uanset om du søger polyurethan gulvbelægning til dit hjem eller din virksomhed, kan du stole på vores erfaring og service til at levere resultater, der overgår dine forventninger.

Gulvfirma på Sjælland

Højt serviceniveau

Hos Epoxy Specialisten er et højt serviceniveau en kerneværdi. Vi forstår, at hver kunde har unikke behov, og derfor tilbyder vi personlig og grundig rådgivning for at sikre, at du får den bedste løsning med maksimal komfort. Vores team er dedikeret til at levere polyurethangulve af højeste kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med vores standarder.

Fra det første møde til det færdige gulv kan du forvente en professionel og venlig service, der tager højde for dine specifikke ønsker og krav. Vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Vælg Epoxy Specialisten for polyurethan gulve, der ikke kun er smukke og holdbare, men også leveres med en service, du kan stole på.

Gulvfirma på Sjælland

Polyurethangulve pris

Når du overvejer polyurethangulve pris, er det vigtigt at tænke på den langsigtede værdi, du får. Hos Epoxy Specialisten tilbyder vi konkurrencedygtige priser på polyurethan gulvbelægning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores polyurethan gulve er kendt for deres slidstyrke og æstetiske appel, hvilket gør dem til en fremragende investering for både hjem og virksomheder. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer, at dit gulv vil holde i mange år fremover.

Vores erfarne team arbejder tæt sammen med dig for at skræddersy en løsning, der passer til dit budget og dine behov. Med vores fokus på grundig rådgivning og højt serviceniveau kan du være sikker på, at du får den bedste værdi for pengene.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud og oplev fordelene ved polyurethangulve til en pris, der matcher din økonomi.

Gulvfirma på Sjælland

Vi samler på glade kunder

Hos Epoxy Specialisten samler vi på glade kunder, fordi din tilfredshed er vores største prioritet. Vi ved, at et smukt og holdbart polyurethan gulv kan gøre en verden til forskel i dit hjem eller din virksomhed. Derfor stræber vi altid efter at levere resultater, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger.

Vores dedikerede team arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og ønsker, og vi bruger kun materialer af højeste kvalitet for at sikre, at du får et gulv, der er både æstetisk tiltalende og ekstremt slidstærkt.
Med over 30 års erfaring og et højt serviceniveau kan du være sikker på, at vi leverer en løsning, der er skræddersyet til dig. 

Vi er stolte af vores mange tilfredse kunder og ser frem til at tilføje dig til vores voksende liste af glade kunder, der nyder godt af vores polyurethangulve.

Gulvfirma på Sjælland

Hvorfor vælge os til lægning af polyurethangulv?

Over 30 års erfaring
Vi har en omfattende ekspertise inden for polyurethangulve, hvilket sikrer dig et professionelt og holdbart resultat.
Langtidsholdbare resultater
Vores polyurethan belægning er kendt for sin slidstyrke og modstandsdygtighed, hvilket giver dig et gulv, der holder i mange år.
Materialer af højeste kvalitet
Vi bruger kun de bedste materialer for at sikre, at dit gulv er både smukt og funktionelt.
Højt serviceniveau
Vi tilbyder personlig og grundig rådgivning for at sikre, at du får den bedste løsning til dine behov.
Konkurrencedygtige priser
Vi tilbyder attraktive priser på polyurethan gulve uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Arbejder lokalt og på hele Sjælland
Uanset hvor du befinder dig på Sjælland, kan vi levere vores tjenester til dig.
Tilfredse kunder

Vi samler på glade kunder og stræber altid efter at overgå dine forventninger.

Æstetisk tilpasning

Med et bredt udvalg af farver og finishmuligheder kan du få et gulv, der passer perfekt til din stil og indretning.

Epoxy specialisten ApS

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud? Det er 100% gratis

Tag det første skridt mod et smukt og holdbart gulv ved at vælge Epoxy Specialisten til dine polyurethangulve. Med vores over 30 års erfaring, materialer af højeste kvalitet og et højt serviceniveau, er du garanteret en løsning, der overgår dine forventninger. 

Få en uforpligtende samtale og en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine behov og budget. 

Lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte gulv, der kombinerer æstetik og funktionalitet på bedste vis med vores polyurethan gulve. 

Ring til os nu eller udfyld vores kontaktformular, og oplev fordelene ved polyurethangulve fra Epoxy Specialisten. Din tilfredshed er vores største prioritet, og vi ser frem til at gøre dig til endnu en glad kunde.

Få et uforpligtende tilbud